Társkereső és hajanalízis egy helyen

Az esemény alapötlete hogy közelebb hozzák egymáshoz azokat, akik már régebb óta megtalálták egymást, de hiányzik életükből a romantika.

Az I. Országos Randevú Fesztivál rendezői speciális eseményt terveztek  október 22-én, pénteken a budapesti Lurdy Házban. Az alapötlet a pár- és társtalálás elősegítése, és hogy közelebb hozzák egymáshoz azokat, akik már régebb óta megtalálták egymást, de hiányzik életükből a romantika.

Ezenkívül asztrológusok, jósnők várják az ezotéria iránt érdeklődőket. Lesz vércsepp- és hajanalízis, melyből bárki gyorsan és fájdalommentesen kaphat információt az egészségéről. Ezenkívül jóga-, pilates- és hastáncbemutató is lesz.

Nade mi az a hajanalízis? Ahogyan az ember tenyerén, íriszén, vagy akár talpán is megtalálhatók a szervek zónái, úgy a haj esetében is. Hajunk, és a fejbőrünk egésze testünk térképének tekinthető, ezért érdemes a hajhullás, a kopaszodás, a foltos hajvesztés, a hajszálak elvékonyodása, de még a fejbőr egyéb betegségei esetén is először diagnosztához fordulni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra