Ezért ilyen nehéz az újrakezdés

Mi történik bennünk, amikor új irányt vesz az életünk? Miért nehéz a változás? És hogyan lehetne könnyebb? A Szeret, nem szeret podcast mai adásában az újrakezdés nehézségeiről beszélgetünk.

Munkahelyváltás, karrierváltás, szakítás, újrakezdés... Ezek a helyzetek mindannyiunk életében krízisek, amiket meglépni, megélni, végigvinni is nagyon nehéz tud lenni. De vajon min múlik az, hogy mennyire nehéz? Miért van az, hogy hajlamosak vagyunk benne ragadni rossz kapcsolatokban, hajlamosak vagyunk éveket szenvedni egy munkahelyen, halogatjuk, hogy megvalósítsuk a terveinket? Mi tart vissza, és hogyan lehetne ez könnyebb? 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

 Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcast legújabb adásában Péter Anna és Sákovics Diana, a Selfguide pszichológusa többek között ezekről a kérdésekről beszélget. A téma apropóját a koronavírus hozta változások jelentik, de a járványhelyzettől eltávolodva szó lesz a gyerekkorunkban minket ért hatások felnőttkori következményeiről, a bántalmazó kapcsolatok dinamikájáról, meg arról is, miért nem szerencsés, ha egy változást nehezen meglépő embernek megmondjuk, hogy mit is kellene csinálnia. 

Ha most nincs kedved vagy időd podcastot hallgatni, de érdekel a téma, ne aggódj, mert ezt az adást a korábbiakkal együtt, később is meghallgathatod Szeret, nem szeret oldalon. Keddenként új részekkel is jelentkezünk, addig is, ha kérdésed, véleményed vagy éppen témajavaslatod van, írj nekünk bátran a szeretnemszeret@divany.hu  e-mail-címre. Ha pedig csak olvasnál a témában, akkor kattints inkább ide: 

Oszd meg másokkal is!
Mustra