Ez a legbiztosabb jele, hogy bejössz a másiknak

Flörtölni jó. Flörtölni könnyű. Hiszi az, akinek soha nem volt gondja az ismerkedéssel. Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcastunkban most a flörtölést járjuk körbe.

Annának a flörtölés nem egyszerű műfaj. Számára mindez inkább egy idegesítő játszma, amiben nem derül ki egyértelműen, mit is akar a másik. De vajon jó lenne, ha mindent azonnal kimondanánk? Talán igen, de biztosan kevésbé lenne izgalmas az élet. Ráadásul a flörtölés pszichológiája korántsem olyan egyszerű, hogy simán helyettesíthető lenne nyílt kommunikációval. Hogy miért? Erről szól mai podcastunk.

A Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcast mai részében Péter Anna és Sákovics Diana pszichológus tehát a flörtölés pszichológiájáról beszélgetnek. Az adásból többek között kiderül, mi a szerepe a flörtölésnek a társas életünkben, miért olyan nehéz felismerni a flörtjelzéseket, és milyen flörttípusok léteznek egyáltalán. Megtudjuk azt is, milyen arányban kezdeményeznek a nők, mi kell a férfiaknak, hogy észrevegyék a jeleket, és mikor lehetünk biztosak abban, hogy szimpatikusak vagyunk a másiknak. 

Ha hallgatnál még podcastokat, nézd meg a Szeret, nem szeret oldalát, ahol összegyűjtöttük az eddigi adásokat, kéthetente keddenként pedig újabb témákkal jelentkezünk. Addig is, ha kérdésed van, véleményed vagy éppen témajavaslatod, írj nekünk bátran a  szeretnemszeret@divany.hu  e-mail-címre. Előző adásunkat itt meghallgathatod:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek