18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

„Most tényleg mondjam meg neki konkrétan, hogy csinálja OTT AZT?”

Kell-e beszélnünk a szexről? Szerintünk nagyon is kell. A Szeret, nem szeret legújabb párkapcsolati pszichopodcastjában pedig meg is tesszük.

Miért lett annyira fontos a szex a párkapcsolatokban? És ha már olyan fontos lett, vajon miért nem tanultuk meg jobbá tenni? A szexről, pontosabban arról, hogy nekünk mi és hogyan is élvezetes, mire vágyunk, mire lenne éppen szükségünk, alig beszélünk. Ha még beszélnénk is, gyakran akkor sem tudjuk, hogyan kezdjük, hiszen sokszor még a saját testrészeinket sem tudjuk megnevezni anélkül, hogy zavarba jönnénk. Hát, ebben a podcastban Péter Anna és Sákovics Diana pszichológus ritkán jönnek zavarba, akkor is gyorsan elmúlik.

A Szeret, nem szeret párkapcsolati podcast friss adásában lesz szó a testrészek mindenféle megnevezéséről – üdv, tábornok úr! –, arról, miért kellene minden nőnek megnézni magát alulról egy tükörben, meg persze arról is, hogy lehet ott jó szex, ahol már régóta nincs. Az adásból kiderül, hogy nem mindegy, téged mi motivál a szexre, ahogy az is, hogy a szex sohasem független attól, ami éppen a kapcsolatban, a kapcsolattal zajlik, amilyen érzéseket tápláltok egymás iránt. Nem véletlen, hogy a szexuális problémákat sohasem elszigetelten, önmagukban érdemes vizsgálni, az ugyanis gyakran az egyéni vagy kapcsolati problémák tükre. 

Ha ennél is többre vágysz, látogass el a Szeret, nem szeret oldalára, és hallgasd meg eddigi podcastjainkat, keddenként pedig újabb adásokkal jelentkezünk. Következő alkalommal például arról lesz szó, hogyan érinti a nőket és a férfiakat az, ha rendszeresen pornót néz a párjuk. Addig is, ha kérdésed van, véleményed vagy éppen témajavaslatod, írj nekünk bátran a szeretnemszeret@divany.hu e-mail-címre. Előző adásunkat itt meghallgathatod:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek