Nagyon jó hírt kaptak a Vodafone és a Digi ügyfelei

GettyImages-2132273468
Olvasási idő kb. 3 perc

Mostantól más néven fut az HBO Max, de nem a névváltás lesz az egyetlen változás a szolgáltatás háza táján. Mutatjuk a részleteket.

Megújult az HBO Max előfizetéses online video streaming-szolgáltatás, amely mostantól Max néven lesz elérhető – adta hírül az Economx, hozzátéve: a névváltás mellett a korábbi kínálat még megannyi tartalommal is bővül. A Warner Bros, a Cartoon Network, a DC-univerzum, a Discovery és a TLC tartalmai mellett például elérhető lesz az ID, a HGTV és az Eurosport élő TV-csatornák is.

Utóbbin így már semmi akadálya sem lesz annak, hogy az előfizetők élőben nézhessék akár már a 2024-es párizsi olimpiát vagy más élő sporteseményeket is.

HBO Max a népszerű szolgáltatónál

Mint írták, a Max alkalmazáshoz való hozzáférést a Vodafone Magyarország ügyfelei változatlan feltételek mellett az HBO Pak, az HBO MaxPak, és a TV HD Extra HBO Pak előfizetői csomagok részeként kapják. Ezekhez a szolgáltató a Max Standard csomagot biztosítja, így a felhasználók párhuzamosan két eszközön, full HD minőségben streamelhetik a tartalmakat, 30 tartalmat is letölthetnek offline megtekintéshez, ezek mellett az alapcsomagban a párizsi olimpia valamennyi sporteseménye is elérhető.

A vállalat ügyfelei az applikáción belül a Max sport kiegészítő csomagra is elő tudnak fizetni.

A HBO Max nemcsak új néven lesz elérhető, hanem még több tartalommal is bővül
A HBO Max nemcsak új néven lesz elérhető, hanem még több tartalommal is bővülREB Images / Getty Images Hungary

Noha a Max továbbra is elérhető lesz a Vodafone TV médiaboxon, számítógépen, mobilon és tableten, bevezetésével egyidőben az előbbin automatikusan frissül majd az alkalmazás, utóbbi három eszközön azonban az ügyfeleknek kell frissíteniük, ami után a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhetnek be.

A digiseknél így lesz

A másik szolgáltatóhoz hasonlóan a DIGI-nél is változatlan feltételekkel és áron vehető igénybe a Max, ha a felhasználók HBO Super MaxPak vagy HBO Super Pak előfizetést kötöttek. Ezekhez a vállalat a Max Standard csomagját biztosítja, a Max Sport kiegészítő szolgáltatást viszont a Max alkalmazásban lehet megvásárolni. A Max megújulásával a digiseknek frissíteniük kell az applikációt mobilon, tableten vagy számítógépen, ami után a korábbi bejelentkezési adatokkal léphetnek be.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek