Nem vegán változatban baconnel érdemes készítened.haoliang
Hozzávalók 2 személyre
- 3 nagy evőkanál olaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 nagyobb darab édesburgonya apróra vágva
- 1 deci zsíros kókusztej
- ízlés szerint só, bors, szerecsendió, kömény, csili
- 1 tk. barna cukor
- 4 darab aszalt paradicsom apróra vágva
- 2 marék friss spenót
- 1 marék fenyőmag
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
Dobd a forró olajra a hagymákat és az édesburgonyát, majd néhány perc pirítás után mehet hozzá a sűrű kókusztej. Adj neki fedő alatt öt percet, vagy mérettől függően annyit, amennyi idő alatt a batáta megpuhul. Ha ezzel megvagy, egyszerűen melegítsd össze a többi hozzávalóval, és vedd le a tűzről a ragut.