Pestóval és sajttal töltött padlizsánfalatok – egy nagy kanál paradicsomlekvárral érdemes tálalnod

A paradicsomlekvár egy adag vajjal, balzsamecettel, fahéjjal és barna cukorral alaposan összefőzve a legfinomabb. Főzd össze a ragut a felkockázott, hámozott paradicsomokkal, és egyadagos változatban is elkészítheted.

Paradicsomos raguval, még fűszeresebben is finom.
Paradicsomos raguval, még fűszeresebben is finom.VadimZakirov

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 darab padlizsán hosszában szeletekre felvágva
  • 2 ek. olaj
  • ízlés szerint só, bors, oregánó
  • 20 deka mozzerella csíkokra vágva
  • 3 ek. pesto
  • 20 darab aszalt paradicsom
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen grillezd meg a befűszerezett és beolajozott padlizsánokat, majd még forrón kend meg pestóval és tekerd fel mindegyiket egy szelet sajttal és szárított paradicsommal a közepén. Tűzd össze, adj neki néhány percet, és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek