
A paradicsomlekvár egy adag vajjal, balzsamecettel, fahéjjal és barna cukorral alaposan összefőzve a legfinomabb. Főzd össze a ragut a felkockázott, hámozott paradicsomokkal, és egyadagos változatban is elkészítheted.
Ha egy hagyományos, hússal és baconnel készült fogást ünnepivé varázsolnál, adj hozzá egy kevés gesztenyét és vörös áfonyát, ami akár a töltelékben, akár a mellé kínált köretben is megjelenhet. Egy egyszerű rukkolasalátát is remekül feldob ez a kombináció.
Szúrd fel egy villára a dinnyegolyókat és a sonkát, majd készíts neki egy zsályás-mézes mascarponeágyat, és te leszel a buli gasztrokirálya, aki ráadásul a legkevesebbet dolgozott a falatkákkal.
Már csak néhány óra a fontos határidőig.
Emlékszel még ezekre a 80-as évekbeli sorozatokra?