Melegen, raguként is finom egy kevés sáfrányos rizzsel.vaaseenaa
Hozzávalók 2 személyre
- 2 marék friss spenót
- 30 deka csicseriborsó megfőzve
- 1 nagyobb fej fokhagyma
- ízlés szerint olívaolaj, só, bors, őrölt kömény
- 0.5 darab citrom leve és héja
- 30 deka sült csirkemell felcsíkozva
- 1 ek. vaj
Elkészítés:
A fokhagymát vágd félbe, olajozd meg kissé, sózd és borsozd, majd alufóliában süsd meg 40 perc alatt. Közben süsd meg a húst egy kontakgrillben és csíkozd fel. Ha ezzel megvagy, nyomkodd ki a fokhagyma belsejét, add hozzá a csicseriborsóhoz, majd egyszerűen forgasd össze a többi alapanyaggal, melegítsd össze egy kevés vajon, és alaposan fűszerezd meg.