Tudod, hogy melyik Magyarország legmélyebb tava?

GettyImages-1175550965

Balaton, Fertő, Velencei- és Tisza-tó – nincs olyan ember, aki ne ismerné Magyarország legnépszerűbb állóvizeit. De mi a helyzet a többi hazai tóval? Tudod-e például, hogy melyik a legmélyebb vagy a legmelegebb? És azt, hogy melyik mesterséges, és azok közül is melyik a legnagyobb? Most tesztelheted a földrajztudásod.

Lássuk, mennyire ismered a hazai természeti kincseket!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Nem igazán rajongsz a földrajzért. Vagy talán csak a tavak nem a kedvenceid? Hátha közelebb visz ezekhez a természeti csodákhoz az a tény, hogy Magyarországon egyébként háromezernél is több van tóból és egyéb vizes területből.

5–7 pont: Ez igen! Ha nem is minden kérdésre tudtad jól a választ, azért az látszik, hogy van némi ismereted és kapcsolatod a hazai földrajzzal.

8–10 pont: Gratulálunk, te egy igazi földrajztudós vagy, aki nem mellesleg a magyarországi tavak nagy rajongója is!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra