Ez a klassz almás-tormás hússaláta nálunk párolt karalábéval lett még finomabb

Ha tavasz, akkor karalábé, és ebben az időszakban nagyon is igyekszünk a legtöbb fogásba belecsempészni. Szeretjük töltve, főzelékben és akár ebbe a hússalátába keverve is.

Néhány óra nem árt neki a hűtőben.
Néhány óra nem árt neki a hűtőben.DebbiSmirnoff

Hozzávalók 2 személyre

A salátához

  • 2 darab bármilyen natúr hússzelet felcsíkozva
  • 1 darab karalábé megpárolva
  • 1 darab zöldalma
  • 1 marék jégsaláta apróra vágva
  • 2 szál fehérrépa megpárolva (főtt burgonyával is helyettesítheted)

Az öntethez

  • 2 nagy ek. tejföl
  • 6 ek. majonéz
  • 1 csapott ek. barna cukor
  • só, bors és néhány csepp citromlé
Recept idők

Elkészítés:

A felkockázott alapanyagokat keverd össze, majd dolgozd össze az öntet hozzávalóit is. Forgasd össze a két keveréket, és friss snidlinggel a tetején tálald a salátát. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek