Bármilyen halfilével finom lesz.photohomepage
Hozzávalók 2 személyre
- 10 deka parmezán lereszelve
- 3 ek. mascarpone
- 1 ek. tejföl
- 2 kisebb szelet lazac kissé besózva, citromozva (bármilyen halfilével készítheted)
- 1 ek. vaj
- 3 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 3 ek. olaj
- 0.5 darab cukkini felkockázva
- 0.5 darab bionarancs leve és héja
- só, bors és egy kis kanál barna cukor
- 2 adag bármilyen száraztészta
Elkészítés:
A tésztát főzd ki lobogó, sós vízben. A tejfölt keverd el a mascarponéval, a narancs héjával, levével, a sajttal, majd ízesítsd és tedd félre. A halat a fokhagymás vaj és olaj keverékében süsd ki, majd adj néhány percet a cukkininek is. Kockázd fel a halat, majd egyszerűn forgasd össze a hozzávalókat, és tálald a fogást melegen.