Készítettél már sütit édesburgonyából? Sűrű és sokáig puha lesz a titkos összetevőtől

Mi is imádjuk az édesburgonyát, és szeretjük minél több fogásba belecsempészni. Sütve, püré formájában és akár süteményekben is remek, bebizonyítjuk!

Karamellszósszal a legfinomabb.
Karamellszósszal a legfinomabb.Yuki KONDO

Hozzávalók

  • 2 ek. vaníliakivonat
  • 8 deka vaj felolvasztva
  • 1 bögre főtt és összetört édesburgonya (2,5 decis)
  • 1 zacskó sütőpor
  • 3 darab tojás enyhén felverve
  • 1 csapott tk.
  • 0.5 bögre cukor
  • 2 ek. barna cukor
  • 0.5 db narancs héja és leve
  • 0.5 bögre liszt
Recept idők

Elkészítés:

Keverd el alaposan a száraz hozzávalókat, majd dolgozd össze az összes alapanyagot robotgéppel. Közepesen forró sütőben, vastagságtól függően minimum fél óra alatt süsd készre. Karamellszósszal a tetején a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek