Egy nagy adag tejföl még elfér a tetején.Alleko
Hozzávalók 2 személyre
- 4 darab nagyobb édesburgonya
- 40 deka csirkecombfilé felkockázva
- 1 ek. vaj
- 2 ek. olaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 5 ek. barbecue-szósz
- 1 kisebb fej apróra vágott vöröshagyma
- 1 nagy ek. mascarpone
- 15 deka reszelt cheddar
Elkészítés:
Adj a megszurkált édesburgonyáknak 45 percet a sütőben, majd vágd félbe és kapard ki kissé mindegyik közepét. Dobd az összevágott hagymákat a forró zsiradékok keverékére, majd mehet hozzá a hús, és ha az kifehéredett, akkor az összes többi szükséges alapanyag is. Sózd és borsozd a keveréket, majd süsd össze 10 perc alatt a sütőben. Tálald hideg tejföllel és snidlinggel a tetején.