Nagyapa lesz Bruce Willis, mutatjuk, melyik lánya jelentette be, hogy babát vár

GettyImages-1180543476
Fekete Luca

Nehezen tudjuk kedves, viccelődő nagyapaként magunk elé képzelni az egykori akciófilmsztárt, de azért biztos bele fog jönni ebbe a szerepbe is.

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer Willis bejelentette, hogy gyermeket vár. A 34 éves kismama férje Derek Richard Thomas énekes, a Vista Kicks frontembere, és ez lesz az első gyermekük. A színésznő nemcsak szavakkal, de fotókkal is alátámasztotta állítását, szépen látszik, ahogy gömbölyödik a pocakja.

A szülők örömét csak elképzelni tudjuk. Bruce Willis bár új családot alapított fiatal feleségével, a 44 éves Emma Heming Willis-szel, és két kislányuk született, sosem távolodott el három, immár felnőtt lányától és azok édesanyjától. A mozaikcsalád tagjai gyakran pózolnak együtt fényképeken, a lezárások alatt is sok időt töltöttek együtt, idén pedig összebújós karácsonyi fotót is posztoltak. 

Mit tudunk Bruce Willis legidősebb lányáról?

Rumer Glenn Willis színésznőként dolgozik, olyan művekben láthattuk, mint a Tegnap és ma, Sztriptíz,  A gyilkos bennünk, A házinyuszi, Kegyetlen titkok, Túszdráma, vagy a Volt egyszer egy Hollywood. A függőséggel neki is meg kellet küzdenie, de immár hat éve józan.

Ennek ellenére ráfér az új élet öröme a Willis családra, hiszen a színész köztudottan beteg, az afázia miatt egyre többször zavarodik össze, hangképzése is nehezített. Állapota az egész családra nagy terhet ró, hiszen fájdalmas látni őt folyamatosan egyre rosszabb állapotban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra