Borsó, újhagyma és házi majonéz – ezzel a tavaszi salátával turbózd fel az immunrendszered!

A turbót persze nem a majonéz adja majd, de ha nem spórolsz a zöldségekkel, akkor nemcsak laktatóra, de nagyon egészségesre sikerül majd a fogás.

Bármelyik kedvenc sajtoddal finom lesz.
Bármelyik kedvenc sajtoddal finom lesz.mdlart

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 közepes bögre zöldborsó
  • 8 deka bacon felkockázva
  • 10 deka pecorino vékonyan felszeletelve
  • 1 kis csokor petrezselyem apróra vágva
  • 1 ek. barna cukor
  • 3 szál zöldhagyma zöldje apróra vágva
  • só és bors
  • 4 ek. majonéz
Recept idők

Elkészítés:

A baconkockákat süsd meg, majd forgasd össze előbb a borsóval, majd a sajtot kivéve az összes alapanyaggal. A vékony sajtszeletekkel a tetején, langyosan tálald.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek