Mi, magyarok, a leggyakrabban főzelék formájában készítjük el ezt a könnyen elérhető zöldséget.
Némely zöldségnek a tárolási módok előnyére válnak. Ha ilyen formában eszed telente, sokkal több vitaminhoz jutsz.
Ha te is hozzájutsz egy nagy adaghoz, hoztunk néhány különleges receptet, amikkel egyszerűen készíthetsz zöldborsós finomságokat.
A sült hagymát te magad is készítheted, de a boltban kapható, ropogós változatban is remekül illik majd a leves tetejére. Vegán változatban rizstejszínnel készítsd, azzal is nagyon finom lesz.
A turbót persze nem a majonéz adja majd, de ha nem spórolsz a zöldségekkel, akkor nemcsak laktatóra, de nagyon egészségesre sikerül majd a fogás.
Amíg a leves készül, forgass át egy adag csicseriborsót egy kevés őrölt köményben és paprikában, így gazdag és laktató hüvelyesből készült levesbetét kerül majd az asztalodra.
A trükk legális, de vannak feltételei: így lesz olcsóbb a fűtés.
A gyerekek több mint fele találkozott már vele életében.