Egy gyors újévi fogásért készíts virslit leveles tésztában, pestóval

Ha olaszosan készítenéd ezt az egyszerű, leveles tésztában sült virslit, tekerd körbe napon szárított sonkával, és ízesítsd pestóval és egy kevés pecorino sajttal.

Akár kisebb falatkákat is készíthetsz belőle.
Akár kisebb falatkákat is készíthetsz belőle.Desgrieux

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles tészta
  • 8 darab visli
  • 8 szelet napon szárított sonka
  • 0.5 üveg pesto
  • 10 deka reszelt pecorino
  • 1 darab tojás
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a virslit és hűtsd le kissé. A tésztát vágd tetszőleges méretű téglalapokra, és kend meg egyenként pestóval. Tekerd be a virslit a sonkával, tedd a tésztára, szórd meg egy kevés sajttal, és tekerd fel a tésztát. Kend le tojással mindegyik darabot, majd 25perc alatt süsd készre. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek