Fehérrépa is mehet bele.Bartosz Luczak
Hozzávalók 2 személyre
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 1 darab biocitrom leve és héja
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 darab csirkecombfilé
- 300 gramm újburgonya
- 2 evőkanál olívaolaj
- 100 gramm spenót
- 15 deka fagyasztott borsó
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
Egy kis tálban keverd össze a mézet, a mustárt, a fokhagymát, a citrom héját és a levét. Öntsd a pácot a csirkecombra, és sózd, borsozd a húsokat.
Tedd a csirkét bőrrel felfelé egy nagy tepsibe, majd szórd közéjük az összevágott újburgonyát. Csepegtesd az olajat a burgonyára, és szórd meg borssal, sóval. Süsd 200 fokon legalább 35 pecen át, majd 5 percre add hozzá a borsót és a spenótot is.