Egy vizsgálat több olyan anyagot is talált a termékben, ami súlyos veszélyt jelenthet az egészségre nézve.
Főként az emésztőrendszert érintő daganatok megelőzésében van fontos szerepük a csípős ízükről ismert magocskáknak.
Egyes csípős ételek kifejezetten serkentik az agyműködést.
Nem csak úgy jó, ha megeszed…
Ha a virsli mellé ezt fogyasztod, az sokféle egészségügyi előnnyel járhat.
Ha időben cselekszel és a megfelelő megoldásokat használod, a makacs mustár- és ketchupfoltoknak nyoma sem marad.
Mustár, tejszín, jós sok bors és annyi zöldség, amennyit otthon találsz – ezek után már le is ülhetsz egy jó könyv mellé, mert az előkészítésen kívül nem sok munkád lesz ezzel a fogással.
Vitaminban gazdag és még a gyógyászatban is remekül használható.
A karaj a sertéshúsfélék legnépszerűbbike: készülhet belőle rántott hús, tölthető kolbásszal és akár le is darálható. Elég sovány hús, ami emiatt viszonylag könnyen kiszáradhat sütés közben – erre érdemes vigyázni. Ezen a héten 5 egyszerű, karajjal készült receptet mutatunk.
2 vármegye széllökések, 10 pedig havazás miatt érintett: a hó mennyisége jelentős lehet.
Megmutatjuk, milyen az élet Budapest központjától negyedórányi autóútra.