Télre is tedd félre a receptet, és készítsd el gesztenyés-szegfűszeges vagy kakaós-rumos meggy változatban.

Hozzávalók
- 25 deka túró
- 0.5 darab biocitrom, narancs és lime héja
- 5 evőkanál porcukor
- 1 mokkáskanál só
- 1 teáskanál vanlíakivonat
- néhány csepp ciromlé
- 20 deka jó minőségű étcsokoládé felolvasztva
- 1 csomag expressz zselatin
- 2 evőkanál narancsszörp
Elkészítés:
Keverd el alaposan robotgéppel az összes hozzávalót egymással, majd tedd pár percre a fagyasztóba, hogy könnyebben formázható legyen. Alakíts ki belőle kis rudakat, majd azokat is tedd a fagyasztóba, legalább annyi időre, amíg a csoki megolvad, így könnyebb lesz majd a mártogatás. Akár fehér csokis bevonattal is készítheted.

A túrós sütiknek, tortáknak, pitéknek, sósaknak mindig sikerük van. Túróruditorta, mousse, fagyi, krém, egyszerű és villantós - ezek a legjobb túrósok.
Tovább olvasom