Kitalálod, melyik film cselekményét írtuk le úgy, hogy unalmasnak tűnjön?

„Két gyerekforma figura elsétál egy hegyhez, hogy elkótyavetyéljen egy családi ékszert.” Bizony, A Gyűrűk Uráról van szó, ráéreztél az ízére. Próbáld ki magad a kvízünkben még több elbagatellizált cselekményleírással!

A karantén a kihívások időszaka volt. Újrajátszottuk a fényképezőgép előtt kedvenc nyaralásainkat, festményeknek öltöztünk be, vagy megosztottuk ismerőseinkkel szeretett zenei albumainkat. A Netflix előtt töltött délutánok nagy valószínűséggel hatással lehettek a legújabb kihívásra, amit egy filmrendező indított el a Twitteren. Arra kérte az internet népes táborát, írják le kedvenc filmjük cselekményét olyan unalmasan, amennyire csak tudják. 

A felhívás szerkesztőségünket is lázba hozta, megszülettek a mi megoldásaink is. Kvízünkben kíváncsiak vagyunk, vajon rájössz-e, melyik filmekre gondoltunk? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra