Kitalálod, melyik film cselekményét írtuk le úgy, hogy unalmasnak tűnjön?

„Két gyerekforma figura elsétál egy hegyhez, hogy elkótyavetyéljen egy családi ékszert.” Bizony, A Gyűrűk Uráról van szó, ráéreztél az ízére. Próbáld ki magad a kvízünkben még több elbagatellizált cselekményleírással!

A karantén a kihívások időszaka volt. Újrajátszottuk a fényképezőgép előtt kedvenc nyaralásainkat, festményeknek öltöztünk be, vagy megosztottuk ismerőseinkkel szeretett zenei albumainkat. A Netflix előtt töltött délutánok nagy valószínűséggel hatással lehettek a legújabb kihívásra, amit egy filmrendező indított el a Twitteren. Arra kérte az internet népes táborát, írják le kedvenc filmjük cselekményét olyan unalmasan, amennyire csak tudják. 

A felhívás szerkesztőségünket is lázba hozta, megszülettek a mi megoldásaink is. Kvízünkben kíváncsiak vagyunk, vajon rájössz-e, melyik filmekre gondoltunk? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra