Kitalálod, melyik film cselekményét írtuk le úgy, hogy unalmasnak tűnjön?

„Két gyerekforma figura elsétál egy hegyhez, hogy elkótyavetyéljen egy családi ékszert.” Bizony, A Gyűrűk Uráról van szó, ráéreztél az ízére. Próbáld ki magad a kvízünkben még több elbagatellizált cselekményleírással!

A karantén a kihívások időszaka volt. Újrajátszottuk a fényképezőgép előtt kedvenc nyaralásainkat, festményeknek öltöztünk be, vagy megosztottuk ismerőseinkkel szeretett zenei albumainkat. A Netflix előtt töltött délutánok nagy valószínűséggel hatással lehettek a legújabb kihívásra, amit egy filmrendező indított el a Twitteren. Arra kérte az internet népes táborát, írják le kedvenc filmjük cselekményét olyan unalmasan, amennyire csak tudják. 

A felhívás szerkesztőségünket is lázba hozta, megszülettek a mi megoldásaink is. Kvízünkben kíváncsiak vagyunk, vajon rájössz-e, melyik filmekre gondoltunk? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Mondd meg te, melyik az ország legjobb fejlesztő kezdeményezése!

 

Mától mindenki számára elérhető az Edison100: az a 100 innovatív és jövőbarát
kezdeményezés, amelyek óvodások és iskolások jövőben kritikus tudását és készségeit
fejlesztik iskolai kereteken túl 2020-ban. Idén szülők jelölték a gyerekeket fejlesztő szervezeteket, és a 440 jelölés feldolgozása és szűrése után végül szakmai zsűri választotta ki azt a százat, akiket most bemutatnak a szülőknek. Az Edisonplatform kiemelt célja, hogy hiteles iránytűként segítsen a szülőknek, akik keresik a lehetőségeket a gyerekeik
fejlesztéséhez, és szeretnének tudatosan készülni a jövőre. 

A lista szereplői közül saját kategóriájában legkiemelkedőbbeket augusztus 26-án díjazzák, emellett augusztus 6-tól közönségszavazás is indul, hogy kiderüljön, a szülők és pedagógusok véleménye szerint, melyik kezdeményezés érdemes a közönségdíjra. Szavazz te is a szerinted legkiemelkedőbb kezdeményezésre!

Tovább a szavazásra!

Promóció

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.