Kitalálod, melyik film cselekményét írtuk le úgy, hogy unalmasnak tűnjön?

„Két gyerekforma figura elsétál egy hegyhez, hogy elkótyavetyéljen egy családi ékszert.” Bizony, A Gyűrűk Uráról van szó, ráéreztél az ízére. Próbáld ki magad a kvízünkben még több elbagatellizált cselekményleírással!

A karantén a kihívások időszaka volt. Újrajátszottuk a fényképezőgép előtt kedvenc nyaralásainkat, festményeknek öltöztünk be, vagy megosztottuk ismerőseinkkel szeretett zenei albumainkat. A Netflix előtt töltött délutánok nagy valószínűséggel hatással lehettek a legújabb kihívásra, amit egy filmrendező indított el a Twitteren. Arra kérte az internet népes táborát, írják le kedvenc filmjük cselekményét olyan unalmasan, amennyire csak tudják. 

A felhívás szerkesztőségünket is lázba hozta, megszülettek a mi megoldásaink is. Kvízünkben kíváncsiak vagyunk, vajon rájössz-e, melyik filmekre gondoltunk? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra