Tudod, hogy kiket ihlettek meg a világirodalom múzsái?

marilyn cover

Rajongsz az írók és költők szerelmi életéről szóló történetekért? Tudod, hogy a világirodalom íróit és költőit kik inspirálták az alkotásra? Tedd próbára magad a kvízünkkel!

A regényekben megénekelt vagy néhány strófában életre keltett nagy szerelmeknél csak a valódi románcok izgalmasabbak, hiszen ezek is beteljesületlenségről, egymásra találásról, vágyról és halálról szólnak, mint papírra vetett másaik – csakhogy ezek megtörténtek. Kvízünkkel ezúttal ezeket a történeteket elevenítjük fel. Te tudod, hogy a világirodalom híres múzsái kiket ihlettek meg? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Borítókép / címlapkép: Csabai Kristóf / Dívány.hu

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.