A mangó a garnélával világbajnok, ezzel az egyszerű salátával az is kiderül, miért

A garnéla jól megy a gyümölcsökkel, akár nyársra is húzhatod egy kis csilis ananásszal és friss mangóval.

Ha a gyümölcs-garnéla páros a te ízlésednek sok lenne, készítsd sült kápia paprikával vagy egy nagy adag fokhagymás-fűszerpaprikás cukkinivel.

Fú, de jól néz ki!
Fú, de jól néz ki!DronG

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka tisztított garnélafarok olajban megsütve
  • 2 darab érett mangó felszeletelve
  • 1 mokkáskanál csilipor
  • 1 evőkanál méz
  • 2 nagy marék rukkola
Recept idők

Elkészítés:

Az olajban megsütött, besózott garnélákhoz, ha elkészültek, adj egy kis csilit és mézet, majd az egészet a zsiradékkal együtt pakold a friss rukkola és mangószeletek tetejére. Hamar elkészül és nagyon finom, könnyű vacsora lehet, amit a legjobb, ha lime- vagy citromszeletekkel tálalsz. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek