A desszertektől nehéz teljes egészében megszabadulnunk, de arra azért van esély, hogy egy kicsit egészségesebben készítsd őket. Ezt a pohárkrémet kókusztejszínnel és friss mangóval dobtuk fel.
Ha igyekszel növényi alapú, egészséges fogásokat készíteni, akkor azt javasoljuk: az ünnepekkor se mondj le erről a hasznos vállalásról. Helyette készítsd a desszertet vaníliás avokádóalappal és tálald friss avokádóraguval ezt a különlegességet.
Nemcsak arra jó, hogy a legegyszerűbb csirke-rizs vagy saláta- grillsajt párost feldobja, de akkor is remek, ha épp vendégek jönnek, és már csak egy hidegtálra van idő. A sajtok, sonkák, kekszek és csonthéjasok között remek lesz ez a fura mártogatós, ami mindegyik falatot izgalmasabbá teszi.
Ha a gyümölcs-garnéla páros a te ízlésednek sok lenne, készítsd sült kápia paprikával vagy egy nagy adag fokhagymás-paprikás cukkinivel.
Zellerrel és almával is finom, hát még cézársalátában, most pedig azt is megmutatjuk, hogy a jó kis forró, grillezett csirkefalatok akár hideg gyümölcsszeletekkel és mazsolával is tökéletesek. Ha biztosra akarsz menni, készíts mellé öntetet joghurtból citromlével, baracklekvárral, fehér borssal és sóval.