Tálaláskor semmi más dolgod nem lesz, csak egy kevés mozzarellát szeletelni, megszórni rukkolával és meglocsolni az egészet balzsamecettel. Ez az egyszerű saláta pont elég mellé.
Hozzávalók 2 személyre
- 1 közepes darab cukkini felszeletelve
- 1 csésze szárított paradicsom
- 4 szelet tengerihal-filé
- 40 deka koktélparadicsom félbevágva
- só, bors és olívaolaj
- ízlés szerint friss bazsalikom, oregánó és kakukkfű felaprítva
- 5 deka puha vaj
- 1 evőkanál citromlé
Elkészítés:
A halszeleteket locsold meg citromlével, sózd és borsozd, majd tedd félre.
Melegítsd fel a vajat, add hozzá a zöldfűszereket és néhány percet puhítsd benne a cukkinit és a paradicsomokat, majd az egész mehet egy tepsi aljára. (Ha nem bánod, hogy a cukkini ress marad, ezt a lépést akár ki is hagyhatod.) Tedd a zöldségeket a tepsibe, rá a halat, locsold meg azt is egy kevés olvadt, fűszeres vajjal, és süsd az egészet negyedórán át a forró sütőben.