Ha szereted a csípőset és az aszalt paradicsom édeskés ízét, dobd össze ezt az egyszerű öntetet, ami minden hideg és meleg zöldségkeverék tetején tökéletes lesz.
Hozzávalók
- 1 csésze majonéz
- 1 csésze aszalt paradicsom
- 1 evőkanál ketchup
- 1 csapott mokkáskanál cayenne-bors
- 1 kisebb csokor friss bazsalikom
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
- néhány csepp citromlé
- 1 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál paradicsomlé
Elkészítés:
Ezzel a klassz, krémes öntettel csak annyi dolgod lesz, hogy aprítógépben, turmixban vagy botmixerrel alaposan eldolgozol minden hozzávalót, majd ízesíted sóval és borssal. Ha épp van otthon, parmezánnal és snidlinggel teheted még érdekesebbé.
Életveszélyes dolgokat is művelhet a csili, mutatunk pár extrém esetet. Figyelem, otthon ne próbáld ki!
Tovább olvasom