Mutatjuk a legmenőbb influenszert. Te már követed?

Rengeteg mindenen van okunk aggódni manapság, és egy sor olyan dolog, amiért nemrégiben harcosan álltunk ki, most kicsit háttérbe szorul. Emlékszel még, tavaly mennyit olvastál arról, hogy milyen fontosak a méhek az ökoszisztéma fenntartásáshoz? És hogy mekkora veszélyben vannak?

Nem sokkolni szeretnénk, van elég bajod így is. Inkább figyelmedbe ajánlunk egy francia influenszert, bizonyos B-t, aki, hasonlóan más influenszerekehez, szépen szerkesztett szelfiket oszt meg magáról vásárlás, utazás, mindennapi élet közben. A különbség csak annyi, hogy B egy méhecske.

B profilját a Fondation de France nevű szervezet kezeli, amely egyik fontos feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet a méhekre leselkedő veszélyekre és a populáció rohamos csökkenésére. A beporzórovarok szerepe óriási: az USDA adatai szerint minden harmadik falat Amerikában elfogyasztott ételért az ő munkájuknak lehet köszönetet mondani. Nézd csak, home office-ban is milyen szorgalmasan dolgozik:

Áldásos tevékenységének köszönhetően mára csaknem 270.000-en követik profilját, és tudnak meg kedves és szerethető módon fontos információkat a méhek védelméről. Soha rosszabb hatásgyakorlót!

Oszd meg másokkal is!
Mustra