Már a tésztájában is akad egy kis kókusz, és ha épp sietsz, elég, ha lime-lével és annak héjával ízesített juharsziruppal locsolod meg. Ha pedig nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a fogás állati alapanyagoktól mentes legyen, készíts hozzá kókuszos krémet natúr sajtkrémből, kókuszlikőrből a lime levével, héjával és egy kevés cukorral.
Hozzávalók
- 1 darab biolime héja és leve
- 1 bögre kókusztej
- 1 nagy bögre liszt
- 2 csapott evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál só
- 0.5 zacskó sütőpor
- 2 evőkanál kókuszreszelék
- 1 deci juharszirup
- 1 nagy evőkanál kókuszzsír
- 1 nagyobb darab apróra reszelt alma (vagy 3 evőkanál almapüré)
Elkészítés:
Add a juharsziruphoz a lime héját és levét, majd tedd félre. A többi alapanyagból keverj sűrű palacsintatésztát, és kisebb adagokban, kis lángon süsd ki. Locsold meg az egészet a lime héjával és levével elkevert juharsziruppal, és szórj rá egy kevés kókuszreszeléket.