Kitalálod, melyik regényhős melyik műben szerepel? – Kvíz!

Már a magadévá tetted az összes nagy klasszikust? Sőt volt, amit többször is elolvastál? Akkor biztosan emlékszel a mellékszereplőkre is!

Könnyen előfordulhat, hogy amíg egy regény főhőse szembeszáll minden útjába kerülő nehézséggel, a világában mozgó mellékszereplők közelebb kerülnek hozzánk, mint ő maga. Ezek a karakterek lehetnek jóságosak, esetlenek, mulatságosak vagy éppen gőgösek, akár magunkra is ismerhetünk bennük. Jöjjön egy kvíz, amiben ők a főszereplők!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.