Kiderült, mitől válik kész rémálommá a nyaralás

Kiderült, hogy az internet hiánya a legtöbb ember számára majdnem annyira nyaralásgyilkos dolog, mint a csomagok elvesztése.

Egy streamingszolgáltatással foglalkozó cég megbízásából készített felmérésben kétezer amerikait kérdeztek meg, vajon számukra mely dolgok tudják leginkább tönkretenni a nyaralást. Nem meglepő (vagy mégis?), hogy sokan az internetelérést nevezték meg az ideális vakáció elengedhetetlen tartozékaként – számol be a StudyFinds.

Nyaralni sem tudunk internet és tévé nélkül

A lista élén a poggyász elvesztése végzett, ami a megkérdezettek 54 százaléka számára rontja el végzetesen a nyaralást. Második helyre az internet hiánya került 49 százalékkal, míg a dobogó legalsó fokán az ételmérgezés és a rossz időjárás osztozik 47-47 százalékos eredménnyel. A bankkártyák és az igazolványok/útlevél elvesztése, a rossz szállási körülmények és a betegség szintén 40 százaléknál magasabb szavazati aránnyal végzett. A listára felkerült még a rossz közlekedés, a lekésett vagy elhalasztott repülőjárat, a foglalás elvesztése, az elromlott légkondi és az eldugult vécé.

És neked mi tudja elrontani a vakációt?
És neked mi tudja elrontani a vakációt?Hulton Archive / Getty Images Hungary

A válaszadók kétharmada számára elengedhetetlen, hogy a szálláshelyen legyen WiFi: ez még a légkondicionálásnál és a mosási lehetőségnél is több szavazatot kapott. Sokak számára – különösen, ha gyerekek is vannak – a tévé is fontos: nagyszámú kitöltő nyilatkozott úgy, hogy a gyerekei nem bírnak ki tizenöt percnél többet televízió nélkül. Az online streamingszolgáltatások szintén a vakáció részét képezik, hiszen a felnőttek többsége a vakáció alatt is nyomon követi kedvenc sorozatainak alakulását.

Számodra mi teszi tönkre legjobban a nyaralást?

Oszd meg másokkal is!
Mustra