Tűznyelő, kovács, mágus – hírességek rejtett képességei

Nemcsak Oscarral, Grammyvel elismerten tehetségesek és szépek, de különleges képességekkel is rendelkeznek. Miért ne lehetne Brad Pitt mester a babaházépítésben? Na jó, azért az durva lenne.

De akár lehetne az is, hiszen a hírességeknek sem csak az a talentum jutott, amivel csillognak a mozivásznon vagy a képernyőkön. Valószínűleg ők is eljutottak arra a pontra, amikor választaniuk kellett, hogy melyik tehetségüket vagy szenvedélyüket erősítenék, melyik életútnak adnak teret. Ezúttal olyan filmsztárokat gyűjtöttünk össze, akik igazán meglepő képességgel rendelkeznek amellett, hogy kitűnő színészek vagy filmes szakemberek.

Margot Robbie – tetoválóművész

Ausztrál színművésznő kedvencünk nemcsak gyönyörű és az egyik legnépszerűbb filmsztár manapság, hanem tehetséges tetoválóművész. Persze, ez nem azt jelenti, hogy rutinos is, de elmondása szerint száznál is több tetkót gyártott az elmúlt évek során. A The Graham Norton Show egyik háttérmunkása önként és dalolva jelentkezett, hogy egy lábujjtetkót gyártson neki a színésznő.

Christopher Walken – oroszlánszelídítő

Évekkel korábban számolt be arról a veterán színész, hogy 16 éves korában oroszlánt is szelídített. Kissé abszurd ez a kijelentés, nem mindennapi élmény lehet tiniként az állatok királyát babusgatni. „Inkább olyan volt, mint egy kutya. Nagyon aranyos volt. Sheba, öreg jószág.

Idejönne és az öledbe telepedne, mint egy házi macska.”

Aaron Paul – kutyasuttogó

YEAH, B*TCH! A Breaking Bad (azért se fogjuk használni a sorozat szörnyű magyar címét) sztárja nem csak ahhoz ért, hogy elképesztő tehetségével életre keltse Jesse Pinkmant, képessége ezen jóval túlmutat. Egy másik életben nagy mágus lehetne produkcióival, például simogatás alapján megmondja, hogy az elé tett kutya milyen nemű. Természetesen becsukott szemmel... Ja, várjunk csak: ez már megtörtént, éppen ebben a videóban.

Bob Dylan – kovács

A legendás zenész nem csak a gitárhoz ért mesterien, számos művészeti területen hagyta kéznyomát. Például elképesztő munkákat alkotott kovácsként, melyeket aztán 2013-ban a londoni Halcyon Gallery ki is állított. Többek közt hét kovácsoltvas kerítést is, ami azért nem kis teljesítmény. A zenész így nyilatkozott egyszer: „Mindig is körül voltam véve vassal, mióta az eszemet tudom. Olyan megyében nőttem fel, mely híres volt a vasércről, ahol be tudtad lélegezni, érezhetted minden nap a vas szagát. A kapuk vonzanak a negatív tér miatt. Be lehetnek zárva, ugyanakkor nyitva is lehetnek, s szabadon engedhetik az évszakokat és szellőket, hogy áramoljanak. Ki tud zárni, de védeni is tud. És valahol, nincs is a kettő között különbség.”

Ellen Page – zsonglőr

Sokat nem lehet hozzáfűzni, inkább látni kell, ahogy az Eredet és a Juno sztárja fáradhatatlanul ügyeskedik a gyümölcsökkel. Lerí róla, hogy profi:

Justin Bieber – Rubik-kocka-mester

Talán nem annyira egyedi, de mégis említésre méltó, ahogy Justin Bieber, a tiniénekes sztár haláli nyugalommal és gyorsasággal rakja ki a Rubik-kockát. „Pár matematikai algoritmus”, szól bele a mikrofonba, miközben totálisan arra koncentrál, hogy a magyar feltaláló játékszerét kirakja.

Neil Patrick Harris – mágus

Ahogy Barney Stinson az Így jártam anyátokkal című komédiában is, úgy Neil Patrick Harris a való életben se röstell varázsolni. Ugye, hogy te is befizetnél egy előadására!

Pierce Brosnan – tűznyelő

Még 2003-ban nyilatkozta az egykori James Bond, miszerint „még 1969-ben volt egy workshop, ahová egyik este benéztem, hogy meghallgassanak.

Valami srác tanította éppen a tűznyelés mesterségét. Láttam, hogy nők is vannak, akiknek le kellett venniük a felsőjüket.

Szóval gondoltam, miért ne csatlakoznék.

A srác egy utcai szórakoztatóművész volt, és éppen azt mutatta, hogyan kell a lángokat lenyelni, amihez a hölgyeknek le kellett venniük a melltartójukat. Így hát csatlakoztam, és megtanultam, hogyan kell lenyelni a tüzet. És ez még mindig ott áll az önéletrajzomon, természetesen!”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek