Ha trendi fürdőszobát akarsz, csak ilyen kádat vegyél

Egyre több belsőépítész helyez el a falakktól eltávolított, szabadon álló kádat, ebben az esetben pedig természetesen a kerek, csészealakú forma tűnik a legjobb megoldásnak.

A Vogue szerint legalábbis egyre több belsőépítész és lakberendező gondolja úgy, hogy a tisztálkodás non plus ultráját a hatalmas csészék, nem pedig a barokkos rézlábakon álldogáló antik darabok jelentik.

Szexi kádat minden helyiségbe!

A fullasztó falak közeléből eltávolított és a Vogue szerint az ugyancsak szerfölött sikkes agyagedények gigantikus verziójaként funkcionáló kádakért szemlátomást valóban rajongó belsőépítész, Roman Alonso szerint tényleg csábító jószágokról van szó:

Szexi darabokról van szó, amelyek képesek teljesen átalakítani a fürdőt, sokkal nagyobbnak és luxibbnak fog ugyanis tűnni tőlük a helyiség.

Emberalapú rámen

Ha te is imádod teafilternek vagy egy kellemes rámen vagy pho leves alapanyagának érezni magad, pláne kiváló választás hatalmas teáscsészében ázni. Egy másik belsőépítész, Alex Michealis szerint az is előnyére válik a gigantikus csészéknek, hogy két ember is beléjük huppanhat és szabadon fickándozhat a kádban. Ez a tulajdonságát a szép kilátásra koncentráló modern szállodák is kihangsúlyozzák egyébként a csésze/leveses tál alakú kádaknak.

A kád az új Harley-Davidson

A legtöbb tervező a falaktól kellő távolságra helyezi egyébként el a csészéjét, és a szabadságérzést emeli ki a kádakkal kapcsolatban. A fürdőkád pedig szemlátomást fontos entitás, hisz, ahogy az utóbbi évek egyik legmonumentálisabb magyar slágere (és a remix is) sietett leszögezni, abban fürdetik a kisbabát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra