Már kapható a zsírkréta-alapú sminkkészlet felnőtteknek

Az eredetileg kréták, majd ceruzák és egyéb rajzeszközök előállítására specializálódott Crayola felfedezett egy piaci rést: a szokásosnál játékosabb és a zsírkrétázást hiányoló felnőtteket.

Hogy teljes legyen az élmény, a vegán termékeket természetesen a krétákat idéző retro csomagolással is ellátta a gyártó. A Bazaar szerint 58 különböző termék közül válogathatnak majd a krétákat és az ovit hiányoló sminkmániások, ami összesen 95 különböző színárnyalatot jelent.

Űrszínű az arcom!

A 133 évvel ezelőtt, 1885-ben alapított cég eleinte kizárólag krétákat gyártott egyébként, az utóbbi években azonban többször is együttműködött kozmetikumokat gyártó márkákkal is, így kamatoztatva a színek terén szerzett tudását. Most pedig saját kollekcióval is előrukkoltak.

Igazi zsírkréták a Crayolától
Igazi zsírkréták a CrayolátólShutterstock

A termékekkel az ajkaikat és az arcukat is kipingálhatják a jövőbeni krétatulajdonosok, és szempillaspirálok, szemfesték paletták és ecsetkészletek is megtalálhatók a 4000-11 000 forintért beszerezhető kollekció darabjai között. Legalább nem kell többet igazi krétákat felolvasztanod, ha azt szeretnéd, hogy a Crayola világűrszínű színárnyalata mosolyogjon vissza rád a tükörből.

Férfiak is lehetnek ovisok

A cég nemsemleges termékként reklámozza egyébként a sminkkészletet, bárki kipingálhatja tehát magát a Crayola „krétáival”, akinek hiányzik az alvás utáni ovis színezés.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek