Nyaralni mész? Ezek a ruhák kerüljenek a bőröndödbe!

Az üres bőrönd és a körülötted felhalmozott ruhakupacok között, az utazás előtti utolsó pillanatokban nehéz racionálisan dönteni, hogy mire lehet szükséged a nyaraláson, és mire nem. Adunk néhány tippet, hogy a pakolás ne legyen rémálom, és stílusos lehess a ruhákban, amiket magaddal viszel.

Egy nyaralás sem lehet teljes a pakolás káosza nélkül. Meleg lesz vajon, este lehűl-e a levegő, befér-e még a csinos ruha? Az Independent tanácsaival segítünk, hogy mik kerüljenek a bőröndödbe, hogy minden alkalomnak és időjárási viszontagságnak meg tudj felelni, ráadásul jól is érzed magad a bőrödben.

Sokoldalú midiruha

Egy midiruhának mindenképpen a bőröndödben kell landolnia, ha nyaralni mész. Ha jól választasz, megállja a helyét a nappali városnézés és az esti vacsora során is. A fehérrel nehezen nyúlhatsz mellé.

Kényelmes fürdőruha

Ugyan a bikinit semmi sem ütheti ki a nyeregből, de az biztos, hogy nem helyettesíthet egy biztonságot adó, egyrészes fürdőruhát, ami egyszerre lehet kényelmes és stílusos is. Ha szeretsz úszni, mindenképpen szerezz be egyet. Ráadásul egy izgalmas darabot akár szoknyával vagy nadrággal is felvehetsz a tengerparti városban tett sétára.

Fehér ruha: Stradivarius, 8995 forint; Fekete fürdőruha: Oysho, 11995 forint
Fehér ruha: Stradivarius, 8995 forint; Fekete fürdőruha: Oysho, 11995 forintStradivarius, Oysho

Kényelmes szandál

Igaz, hogy egy szép magassarkúnál semmi sem elegánsabb, de ha nyaralni indulsz, inkább válassz egy kényelmes szandált, amit napközben is hordhatsz és a csinos ruhádhoz is felvehetsz. A macskaköves utcák és a kavicsos tengerpart után meghálálja majd a lábad.

Bohó blúz

A nyári gardróbod nem lehet teljes egy könnyű blúz nélkül. Viseld sorttal, nadrággal vagy vedd a fürdőruhád fölé, amikor a strandra mész.

Pomponos szandál: Zara, 8995 forint, Ballonujjú blúz: H&M, 5990 forint
Pomponos szandál: Zara, 8995 forint, Ballonujjú blúz: H&M, 5990 forintZara, H&M

Strandtáska

Ha táskában gondolkozol, válassz egy strandbarát darabot - vagyis férjen el benne a törölköző, a naptej és az olvasnivaló -, mégis legyen elég kicsi ahhoz, hogy a városnézésre is magaddal vihesd. A vállpántos megoldás egyszerre kényelmes és stílusos is, és ne feledd, idén hódít a szalma.

Midi szoknya

Egy midi szoknya akkor is tökéletes választás, ha nincsen kánikula, és akkor is, ha egyszerűen nem szeretnél lábat villantani. A strandra felveheted egy saruval, estére pedig egy elegáns szandállal.

Szalma táska: Gioseppo, Emag: 21990 forint; Midi szoknya: Pull&Bear, 7995 forint
Szalma táska: Gioseppo, Emag: 21990 forint; Midi szoknya: Pull&Bear, 7995 forintEmag, Pull&Bear

Stílusos napszemüveg

Ha megtalálod az igazit, ami egyszerre stílusos, letisztult, minden ruhadarabodhoz megy és még a szemedet is védi, biztosan nem is akarsz majd mást viselni.

Mindentudó kendő

Minek vinnél magaddal kendőt? Hát mert nagyon praktikus darab! Magad köré tekerheted a strandon, a válladra terítheted a templomokban és belebugyolálhatod magad, ha este lehűl az idő.

Polarizált napszemüveg: H&M, 9990 forint; Színátmenetes kendő: Pull&Bear, 5995 forint
Polarizált napszemüveg: H&M, 9990 forint; Színátmenetes kendő: Pull&Bear, 5995 forintH&M, Pull&Bear

Hangsúlyos fülbevaló

A hatalmas fülbevaló az idei nyár sláger kiegészítője. Bármilyen szettet képes egy pillanat alatt feldobni, csak tedd copfba a hajad és használj egy kis rózsaszín szájfényt.

Bőszárú nadrág

Egy bő nadrág kedvenc útitársaddá válhat a nyaraláson. Mivel szellős, biztos, hogy nem lesz benne meleged. Viseld toppal és ékszerekkel.

Ezüst fülbevaló: The Mama Kin, 13900 forint; Paperbag nadrág: H&M, 8990 forint
Ezüst fülbevaló: The Mama Kin, 13900 forint; Paperbag nadrág: H&M, 8990 forintThe Mama Kin, H&M
Oszd meg másokkal is!
Mustra