Októberben folytatódik az Aranyélet: nézz be az új Miklósi villába!

Friss videó érkezett a kedvenc magyar sorozatunk záró évadának új helyszíneiről. Mutatjuk a luxy villát, és az idilli falut, ahol az Aranyélet harmadik évada játszódik majd.

Már csak három hónap, és visszatér egyik kedvenc magyar sorozatunk, az Aranyélet. A sorozat ezúttal kimozdul Budapestről, és a megszokott nagyvárosi környezet helyett egy teljesen új, eddig magyar filmekben és sorozatokban nem látott helyszínt mutat be. 

A sorozat írói a Dunakanyarba, egy kis faluba, Szentvázsonyba helyezték hőseinket. Mátyássy Áron rendező szerint

ez egy ideális hely arra, hogy gazdag emberek kikaparják maguknak ott a gesztenyét.”

A Miklósi család ezúttal egy Duna-parti villába költözik, amely a Mirát alakító Döbrösi Laura elmondása alapján az „eddigi legjobb Miklósi villa. Tényleg olyan érzés, mintha csak mi lennénk itt... meg ez a száz ember, aki amúgy a stáb.” 

Az új helyszínekről most egy friss videót tettek közzé, ha akkora rajongó vagy mint mi, miután megnézted, tuti elkezded vágni a centit a sorozat folytatásának dátumáig.

Az évad másik újítása egyébként, hogy az eddig megszokott nyári, már-már idilli környezet helyett őszi-téli táj jelenik meg, amely összhangban lesz a szereplőkkel történő eseményekkel is. Ahogy Dyga Zsombor rendező kiemeli, „tök jó ez az Aranyélet, de nem a nyár az igazi évszakja, hanem ez sokkal inkább egy őszi vagy téli történetnek kell, hogy legyen.”

Októberben kiderül, hogy ez hogyan is valósul meg a sorozatban. Mi már nagyon várjuk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek