Ingre szerelt póló 400 ezerért. Kéne?

A kellemes helyett a csúnyát preferáló Demna Gvasalia ezúttal egy póló és egy ing kissé bizarr házasságával verte ki a biztosítékot.

A Guccinál is gyorsabban növekvő legendás divatház ezúttal nem az otthonülő nénik kedvenc hűtőmágneseivel kivarrt, magastalpú Crocs papuccsal vagy a legolcsóbb piacozó táskák luxuskiadásával, hanem egy pólóra szerelt, 400 ezres inggel (vagy ingre szerelt pólóval) kavarta fel az állóvizet.

„Inget vegyek, vagy pólót?!”

Többé nem kell feltenned a kérdést! A furcsa kis hibridre (az elvárásoknak megfelelően) természetesen mindenki felfigyelt, jó pár megoldás született a kreálmány eredetére vonatkozólag. Van, aki szerint így értelmezné egy állásinterjúra készülő földönkívüli a business casualt, ha magától kéne kitalálnia, mit takar a kifejezés. Mások szerint arra a jól ismert dilemmára jelent végleges megoldást az ingre eszkábált póló, amikor hiába ácsorogsz a tükör előtt, és nem tudod eldönteni, mit vegyél fel.

Csináld magad

A több mint 400 ezer forintos vételár kiperkálása helyett bármelyik szigetelőszalag-használatból jelesre vizsgázó amatőr előállíthat hasonló förmedvényeket: elég két ponton összetűzni egy pólót és egy inget, és máris kész a multifunkcionális ing-póló!

De mi lesz a következő?

A tulajdonképpen csak magával versenyző, a Balenciaga mellett a Vetements furcsaságaiért is felelős, luxi IKEA-s táskára csomagelosztó hangárban bemutatott futáregyenruhákkal reagáló Demna úgy tűnik, néhány öltéssel is képes elérni, hogy mindenki róla beszéljen. Tulajdonképpen ugyanaz a kérdés jut az ember eszébe, mint a Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán: lehet még fokozni?!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek