Ezek a nadrágok lesznek divatban nyáron

Trendi a csíkos pizsamagatya, a klasszikus cigaretta és a magasított derekú fazon. Mutatjuk, mit kapni az üzletekben!

Míg jó pár évig a midiszoknya volt a tavaszi-nyári szezon slágere, addig idén már bátran kombinálhatjuk kényelmes pantallókkal is a lengébb felsőrészeket. A hajtás után olyan nadrágokat mutatunk, amikbe nemcsak nyaralni, teraszokon ücsörögni, de dolgozni is járhatunk az előttünk álló meleg napokban.

A Huffington Post trendelemzői szerint nagyon megy a buggyos, a gumírozott és a magasított derekú, a pizsama alsóra hajazó csíkos, a pasztellrózsaszín, a kockás, a bokaverdeső, az élére vasalt, a klasszikus cigaretta fazon, valamint a csipkés és a gyöngyökkel díszített nadrág is a szezonban.

Szerencsére ilyen darabokat az itthon is fellelhető, megfizető kategóriába tartozó fast-fashion üzletekben is találtok, a Stradivariusban például 4995 forintba kerül a magasított derekú, bokaverdeső fazon, míg a H&M-ben 9990 forintra árazták be a “pizsamagatyát”, a cigaretta nadrágért pedig 3990 forintot kérnek a svéd márkánál. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg a legújabb hordható nadrág trendeket!

Oszd meg másokkal is!
Mustra