Ezek a szezon legmenőbb fürdőruhái!

Divatban vannak a pöttyök, az övrészek és csokibarna szín. Mutatjuk miben strandolsz a nyáron!

szokásunkhoz híven idén is készültünk fürdőruha-kisokossal, amit ezúttal - a Refinery29.com példáját követve - az Instagramon futó trendek alapján állítottunk össze. A felhozatalt elnézve mindenki fog az alakjára, stílusára szabott dresszt találni, menő ugyanis az egyrészes, a trikini, a magasított derék, a virágmintás, a pöttyös és a csokibarna árnyalatok is. Ide kattintva pedig a 70 éves bikini történetét olvashatjátok.

Varrásminta a fürdőruhán

Ez az egyszerű “hímzéstechnika” gyakran jelenik meg a nyári ruhákon és a spagettipántos felsőrészeken, de idén a fürdőruhákon is felbukkant. A lányos darab számos üzletben kikerült a polcokra, a Ganni oldaláról például 190 dollárért, körülbelül 50 ezer forintért rendelhettek egy retro stílusú kétrészest, de a fast fashion boltokban is érdemes körülnézni, várhatóan ők is felkészültek a strandszezonra.

Pöttyök

Nem csak a ruhákon, de a fürdődresszeken is megjelent a klasszikusnak számító minta. A Zarában például 8995 forintért, a Mangóban 11 995 forintért lehet kapni pöttyös egyrészeseket, míg az Eloquii-ban a teltebb alkattal rendelkező strandolókra és napozókra is gondoltak a szezonban.

Combvillantós fazon

Míg az estélyiruha-divatban a combtőig felsliccelt darabok váltották a mellkipakolós ruhákat, addig a fürdőruhatrendek alapján a combnál magasan felvágott, csípőig felhúzott fürdőruha az új tanga.

Trikini

Bizony, 2018 nyarán is menő a kissé lotyósabb trikini fazon, sőt, a hasrésznél összekapcsolódó felső- és alsórész is divatosnak számít. Utóbbit például a Women's Secretben is beszerezheted, ide kattintva találjátok a hazánkban is megtalálható márka új kollekcióját.

A szezon legmeglepőbb színe: a csokibarna

Inkább az őszi-téli szezonra jellemző a barna árnyalatok használata, ezért is olyan furcsa, hogy idén a strandokon vagy a homokos tengerparton tűnik fel a napsárga, illetve a lagúnakék helyett. Csokoládébarna kétrészest a H&M-ben is találsz 8990 forintért.

Félvállas fazon

Várható volt, hogy a vállvillantó trend valamilyen formában megjelenik a fürdőruha kollekciókban is. Az egy vállpántos fürdőruhában valóban sokan láttak fantáziát, a Mangóban például 6995 forintot kérnek egy sportosabb fazonú félvállas felsőrészért.

Fodrok mindenütt

Egy kis minimális fodor semminek sem árt, nemhogy a fürdőruhának! Az extraként megjelenő fodor ráadásul jól mutat az egyrészeseken és a bikiniken is. Mi sokkal jobban szeretjük, mint a virágokkal megszórt darabokat.

Hátvillantás

Nem kérdés, hogy idén a hátkivágás az új nyakkivágás, sőt, minél mélyebben van kivágva, annál jobb.

Öv a fürdőruhán? Miért is ne!

Minden évben beépítenek valami hétköznapi dolgot a fürdőruha kollekciókba. Emlékeztek, 2016-ban volt a sportmelltartós vonal és a nyakpánt, 2017-ben pedig a mellalj villantós felső. Úgy tűnik idén ez az öv lesz. Övvel ellátott egyrészest a Mangóban 11 995 forintért, a Zarában pedig 995 forintért tudtok beszerezni.

Leopárdminta

A celebnők és hollywoodi dívák egyik kedvenc printje természetesen nem idén fog kikopni a divatból, sőt, megjelenik a fürdőruha-kollekciókban is. Nem feltétlenül áll jól mindenkinek, de a bátrabbak valószínűleg bevállalják a strandra is 2018-ban.

Szivárványszínek

Szerencsére több fast fashion márka kollekciójában feltűntek a harsány, fiatalos színekkel ellátott fürdőruhák. A Bershkában 6900 forintba, a Zarában pedig 8995 forintba kerülnek a nyolcvanas évek hangulatát idéző darabok.

Csomózott fürdőruha

A csomóba kötés a lezser pólókról a fürdőruhákra vándorolt! A szokatlan forma megtalálható a H&M, a Zara és a Topshop kínálatában is. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mik a legmenőbb fürdőruha trendek idén nyáron!

Oszd meg másokkal is!
Mustra