Unatkozol? Öltözz IKEA-s bútornak!

A Saville Row-i szabóval klasszikus mintákat alakíttatott át háromrészes öltönyökké az Ikea. Ahelyett, hogy elérhetővé tenné végre az egyenruháit...

A mesterszabók tömkelegének otthont adó londoni utca szorgos kis mestere, William Hunt által tervezett öltönyökkel azokat a rajongókat szeretnék megszólítani, akik bár otthonuk berendezésével sokkal kevésbé, ruházatukkal viszont már sokkal bátrabban kísérleteznek. Ha szerencsés (és brit) vagy, elég egy kérdésre válaszolnod, és máris két lábon járó fotelnek vagy ágyneműnek érezheted magad!

A magyarok nem változhatnak bútorrá…

Az IKEA-s bevásárlótáska luxuskivitelével lavinaszerű IKEA-mániát elindító Balenciagának és a Louis Vuitton élére frissen kinevezett Virgil Abloh-val közös kollekciónak hála persze ezúttal inkább az IKEA az, aki ezzel a lépéssel egy cseppet divatosabbá teheti a szabókat. A Hunt által létrehozott minikollekció a játék során sajnos csak az Egyesült Királyság állampolgárai számára elérhető.

KUNGSLILJA > Gucci

Nekik arra a kérdésre kell válaszolniuk, milyen módon járják a maguk útját az otthonukban elhelyezett anyagok terén. A szerencsések pedig a svédek SOFIA, ROSENRIPS, NEDJA és KUNGSLILJA mintáival feldobott öltönyökkel gazdagodhatnak, ha őket választják a bútorok istenei. Az IKEA célja a kampánnyal, hogy segítsen személyesebbé tenni az emberek otthonát, ezt pedig a tulajdonképpen reklámfelületként funkcionáló öltönyökkel próbálják elérni...

Ahelyett, hogy elérhetővé tennék a videóban is szereplő IKEA-s hölgy egyenruháját! Máris sokkal közelebb kerülnének a tarka, logókkal felvértezett futáregyenruhák előtt tisztelgő tervezők képviselte főáramhoz!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek