Kinek áll jobban: Grammy-gála különkiadás

Rita Ora, Miley Cyrus és Chrissy Teigen is megjelent a zenei díjtáadón. Szavazz a legjobbakra!

Eheti rendhagyó ‘Kinek áll jobban?' rovatunk főszereplői a tegnap tartott 60. Grammy-díjátadó hírességei, akik szerint a csillogás, a bársony, a nadrágkosztüm és a habcsók ruha menő a 2018-as vörös szőnyeges szezonban. A hajtás után Rita Orára, Janelle Monaéra vagy Chrissy Teigenre szavazhattok!

Ashanti vs. Chrissy Teigen

A Grammy-díjas énekesnő arany Giuseppe Zanotti szandállal kombinálta garbóban végződő Elie Madi couture ruháját a New York-i Madison Square Gardenben tartott gálán, ahova Chrissy Teigen ezúttal nem magyar dizájnerruhában, hanem a Yanina Couture ezüst flitteres “kismama” ruhájában érkezett. Kinek állt jobban a csillogós ruha? Szavazz!

Ashanti vs Chrissy Teigen
Getty Images

Kinek áll jobban a csillogó ruha?

Rita Ora vs. Miley Cyrus

Az albán származású brit énekesnő egy combtőig felsliccelt, félvállas Ralph & Russo bársonyruhában feszített a vörös szőnyegen, de fekete bársonyt viselt Miley Cyrus is, igaz ő a visszafogottabb nadrágos, nyakdíszes megoldást választotta. Kin volt jobb a gyakran előnytelen bársony?

Rita Ora vs Miley Cyrus
Getty Images

Kinek áll jobban a fekete bársony?

Janelle Monaé vs. Eve

A 32 éves R&B soul énekenes szőke rövid hajjal, virágokkal díszített Dolce & Gabbana nadrágkosztümben érkezett a díjátadóra, míg kolleganője, Eve egy strasszokkal kirakott Naeem Khan szettet választott az alkalomra. Kinek állt jobban a nadrágkosztüm: a csokornyakkendős Janelle Monaé-ak vagy Eve-nek, aki valószínűleg már semmit nem viselt a blézer alatt?

Janelle Monaé vs Eve
Getty Images

Kinek áll jobban a nadrágkosztüm?

Cardi B vs. SZA

A több mint 17 millió Instagram követőt számláló rapper, Cardi B mutatós estélyi ruháját az Ashi Studio szállította, de habcsóknak öltözött a többek között a Legjobb új előadó, Legjobb R&B dal és Legjobb kortárs városi album díjra jelölt SZA is a zenei díjátadón. Nálad melyik habos-babos a menő? Szavazz!

Cardi B vs SZA
Getty Images

Kinek áll jobban a habcsók ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek