Menő vagy ciki az UGG uniszex combcsizmája?

Nem hisszük el, hogy mi lett már megint minden idők egyik legcsúnyább darabjából!

Évek óta keressük a választ az otromba lábbelikben utazó UGG sikerének titkára, de továbbra is kérdőjelként állunk a jelenség előtt, pedig jópár szezonnal ezelőtt még én is kipróbáltam egyet, de nem kerültem közelebb a megfejtéshez. Mindenesetre a márka töretlenül népszerű a legmenőbb divatházak körében, az utóbbi időben dolgozott együtt a Jimmy Choo-val, Jeremy Scott-tal, készült UGG-ot menyasszonyoknak, egy pennsylvaniai iskola vezetősége pedig annyira megbotránkoztott a celebek és állítólag prostik körében népszerű báránybőr csizmán, hogy betiltotta azt.

Nem fog fázni a lábunk 2018-ban.
Nem fog fázni a lábunk 2018-ban.Peter White / Getty Images Hungary

Ezúttal az újhullámos francia márka, az Y / Project csapott le a megszokhatatlan formára és beépítette 2018-2019-es őszi-téli férfi kollekciójába, méghozza uniszex combcsizma illetve “strandpacsker” formájában. A divatház tervezője, Glenn Martens szerint túlméretezett dzsekikkel és pulóverekkel kombináljuk majd a combcsizma és az UGG hidbridjét – írja a Popsugar.com az összeborulásról, aminek eredményeit állítólag 270 - 1380 dollárért (kb. 68 - 348 ezer forint) lehet majd beszerezni az üzletekben. 

Nadrágnak is elmegy.
Nadrágnak is elmegy.Peter White / Getty Images Hungary

Ahogy az várható volt, nem kellett sokat várni arra, hogy a legnagyobb hülyeségre is azonnal vevő Rihanna felbukkanjon egy ilyesmi cipőben, tegnap a New York-i JFK repülőtéren kapták lencsevégre UGG-ban, amiből arra következtetünk hogy valóban a következő szezon egyik alapdarabjáról van szó.

Reméljük, hogy a 2000-es évek elejének egyik slágerét több megszállott divatrajongó is bepakolja majd a közelgő divathétre, addig is kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mit és mennyiért lehet beszerezni a hazánkban is áruló Cin Cin Amicában és a többi cipőboltban, majd szavazzatok, menő vagy ciki 2018-ban UGG-ot hordani?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1478) (490) Ciki!
Mustra