Kinek áll jobban: Katy Perry és Rachel Weisz is versenyben!

Saint Laurent, Stella McCartney és Christian Siriano ruhákba öltöztek a hírességek. Szavazz a kedvencedre!

Reméljük, hogy 2018-ban is legalább annyian öltöznek össze a vörös szőnyegen, mint a tavalyi évben. Nem kellett sokat várni az év első ‘Kinek áll jobban' szavazására sem, a hajtás után olyan mini-, midi- és maxiruhás hírességről dönthettek, mint Katy Perry, Selma Blair vagy Rachel Weisz!

Katy Perry vs. Annabelle Wallis

Stella McCartney eredetileg öv nélkül, bő változatban küldte kifutóra félvállas, fodros piros ruháját, amit a 33 éves brit színésznő, Annabelle Wallis egy masniban végződő övvel húzott összébb a londoni Fashion Awardson 2017 decemberében. Egyes kritikusok szerint azonban ezzel “megölte” McCartney ruháját, bár nem tudjuk, mennyivel jobb Katy Perry, aki mintha kismama ruhát viselne a tervezőnő Los Angeles-i bemutatóján, 2018. január 16-án. Nálad melyik változat a nyerő, szavazz!

Katy Perry vs Annabelle Wallis
Getty Images

Kinek áll jobban a Stella McCartney ruha?

Robin Wright vs. Rachel Weisz

A House of Cards (Kártyavár) című Netflix sorozat sztárja a tavalyi Cannes-i filmfesztivál nyitógáláján viselte a Saint Laurent strasszokkal kirakott miniruháját, kolleganője, a magyar származású Oscar-és Golden Globe díjas angol színésznő pedig a Gotham Awardson 2017. novemberében, New Yorkban. Utóbbi egyébként igencsak kilépett komfortzónájából ezzel a ruhaválasztással, bár annyira azért nem, hogy a 6000 strasszal kirakott Saint Laurent csizmát is bevállalja a ruhához. Melyik színésznőn állt jobban a mini? Szavazz!

Robin Wright vs Rachel Weisz
Getty Images

Kinek áll jobban a Saint Laurent ruha?

Selma Blair vs. Kate Walsh

Valóban jól sikerült Christian Siriano fekete alapon arany-ezüst mintás koktélruhája, nem csoda hogy két színésznőnek is megtetszett az elmúlt hónapokban. Selma Blair kiengedett hajjal, fekete körömcipővel viselte a ruha tervezőjének Los Angeles-i partiján 2017. november 30-án, a Grace Klinika című sorozatból ismert Kate Walsh inkább arany övvel és szandállal kombinálta szintén egy Los Angeles-i pofaviziten, de még 2016 szeptemberében. Kinek állt jobban az ujjatlan, zsebbel ellátott ruha?

Selma Blair vs Kate Walsh
Getty Images

Kinek áll jobban a Christian Siriano ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra