Szerezd be Letícia királyné 15 ezres Zara ruháját!

Kim Kardashian, kiborult divatszerkesztők és szokatlan trendek kerültek be az eheti hírekbe.

Míg múlt héten inkább a divatházak, Beyoncé kislánya és a hatvan feletti nők hallattak magukról, addig ezen a héten Letícia királyné fast fashion ruhája, Kim Kardashian biciklis gatyája és két fura trend pörgött a neten. A hajtás után mutatjuk, hogy mi történt a divatvilágban!

Letícia királyné megint Zarában indult el otthonról

Annyira népszerű a fast fashion a hírességek körében, hogy míg Palvin Barbara Los Angelesben népszerűsítette a H&M x Erdem közös kollekcióját, addig Letícia királyné a madridi Zarzuela Palace-ben jelent meg egy 15 995 forintos zarás ruhában. Persze nem ez az első eset, hogy az újságíróból lett spanyol előkelőség megfizethető ruhát visel, sőt volt amit Katalin hercegnéhez hasonlóan már többször is elsütött az elmúlt években. Reméljük, hogy emiatt a térd alatt elvágott darab miatt nem kritizálják majd a királynét, akit gyakran megszólnak túl rövid szoknyái miatt, egyesek szerint pedig korához képest (45 éves) öltözködik túl fiatalosan. Az Inditex márka őszies ruháját ide kattintva szerezheted be, ha akarod.

Nem túl átlátszó ez a ruha?
Nem túl átlátszó ez a ruha?Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

Köszi Kim Kardashian, hogy divatba hozod a biciklis nadrágot!

Az öltöztetőnőt váltó celebnő természetesen már beszerezte a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik várható nagy slágerét, a biciklis nadrágot, ami a nemrég lement divathetek alatt szinte az összes valamirevaló divatház kifutóján felbukkant a Dolce & Gabbana-tól a Moschinón át az Y/Projektig. Bár a kellő önbizalommal megáldott celebnő stílusa általában öt szóval leírható és röhejes, ez a csizmával, Paco Rabanna táskával és szürke garbóval kombinált szett még a sokat látott Vogue divatszerkesztőket is összezavarta. Te mit gondolsz?

Szerintem...

Hülyének néz a Thibaut tervezője?

Szembejött pár szokatlan farmer 2017-ben, rácsodálkoztunk az alakváltósra, a seggszellőztetősre, a félmillióra beárazott tollasra és a Topshop áttetsző műanyaggal kombinált nadrágjára, de arra nem számítottunk, hogy valaki piacra dobná azt a farmert, ami úgy néz ki, mintha egy oroszlán szájából húzták volna ki, vagy egyszerűen csak valaki nekiesett volna egy szabászollóval. A farmernek látszó anyagfoszlányt a feltörekvő japán tervező, Thibaut mutatta be a tokiói Amazon Fashion Weeken. A dizájner szerint kamu szemüveggel, testszínű bodyval és otromba tornacipővel hordjuk majd a tangafarmert, aminek láttán a Harper's Bazaar szerzője annyira kiborult, hogy elindítaná a Make Jeans Whole Again kampányt. Szerinted menő vagy ciki ez az egész?

Szerintem...

A hálós nagyitáska az új szalmatáska

Nemcsak a kerek és háromszög formájú luxustáskák vannak divatban az ősszel, de a hálós bevásárlószatyrok is, amit ki más hozhatott volna divatba, mint a Vetements. A túlárazásban erős márka 3850 dollárt, vagyis körülbelül egymillió forintot kér egy ilyen piacrajárós tatyóért, de szerencsére ennél jóval olcsóbban is megúszhatod a szezonális őrületet, az Amazonról 5 dolcsiért, körülbelül 1300 forintért akár kettőt is berendelhetsz, ha akarsz. Csekkold le a galériában, hogy mivel érdemes kombinálni a fura kiegészítőt, és nézd meg a megfizethető márkák kínálatát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra