Szőrös lábú nővel hirdet az adidas = botrány

Nem csak a svéd modell, Arvida Byström szerepel az adidas Superstarjának új kampányában, de az ő képe osztotta meg leginkább a net népét.

Az adidas új Superstar cipőit művészekkel, érdekes emberekkel és igazán kúl arcokkal hirdette az Instagramon, közül az egyik egy svéd modell, Arvida Byström.  És míg mondjuk a gördeszkás Rachelle Vinberg munkássága vagy az elektronikus zenében utazó Kiran Ghandi senkit nem zavar (mert miért is zavarnának bárkit is???), a szőr kiverte a netezőknél a biztosítékot.

A svéd modell, művész, fotós Arvida Byström arról ismert, hogy küzd a nemi megkülönböztetés és a sztereotípiák ellen, és a "no-shave" mozgalom aktivistája. Borotválatlan lábai akkora felháborodást váltottak ki, hogy volt, aki nemi erőszakkal is megfenyegette a lányt (pár kommentet találhatsz itt), aki a nem várt gyűlölethullámra is rendkívül higgadtan, intelligensen és szerethetően reagált:

"El sem tudom képzelni, milyen lehet az általam ismert privilégiumok nélkül élni ezen a bolygón. Sok szeretet küldök és próbálom nem elfelejteni, hogy mindenki különböző módon éli meg a dolgokat" - írta az eset után saját Instagramján

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek