Ki mondta, hogy nem lehetsz vagány kismama?

Remek inspirációkat és alternatívákat találsz a norvég blogger, Marianne Theodorsen oldalán. Mutatjuk a legjobb szetteket!

Nemcsak Beyoncé helyezett nagy hangsúlyt kismama ruháira az ikerterhessége alatt, hanem a norvég blogger, Marianne Theodorsen is, aki legutóbb az oslói divathéten bizonyította be, hogy nem feltétlenül kell bő zsákruhában, gumírozott derekú nadrágban vagy kényelmesnek mondott Crocs papucsban tölteni ezt az időszakot.

When patterns clash pt.2. #ootd #week28

Una publicación compartida de Marianne Theodorsen

“Ő a legmenőbb várandós nő, akit valaha láttam” – bókolt egy kommentelő a Styledevil bloggerének Instagram oldalára. A lelkesedést abszolút értjük, Theodorsen tényleg remek ízléssel kombinálja a saját grunge-os stílusát az olyan aktuális trendekkel, mint a farmer, a túlméretezett pulóver, a rózsaszín, a fodros- vagy csipkeruhák, a tornacipői, vagy éppen a törpesarok.

Pink 4 life. #ootd #week27 #oslorunway #gannigirls

Una publicación compartida de Marianne Theodorsen

“A norvégok többsége praktikusan az időjáráshoz szokott öltözni” – állítja a több mint 35 ezer követőt számláló blogger, aki szerint nemrég még sekélynek és felületesnek volt mondható a skandináv, ezen belül az oslói divat, de hat évvel ezelőtt valami megváltozott, ami jórészt neki és az olyan bevállalós bloggertársainak köszönhető, mint például Janka Polliani, Darja Barannik, vagy Celine Aagaard

Tehát mindent bele budapesti divatrajongók, soha nem volt akkora esély arra, hogy rátok is felfigyeljen a Vogue, mivel gyakorlatilag semmi másra nem fókuszál annyira a divatvilág, mint a kelet-európai divatra!

That ice coffee is basically just an extention of my arm at this point...

Una publicación compartida de Marianne Theodorsen

“Valójában farmeres lány vagyok, annyira, hogy a farmert is farmerrel szeretem hordani. Ebben az állapotban az az egyik legnehezebb, hogy nem vehetem fel mindegyiket a kedvenceim közül“ – állítja Theodorsen, aki a bloggerkedés mellett a Høyer divatlánc PR és digitális média vezetőjeként dolgozik.

Double denim.

Una publicación compartida de Marianne Theodorsen

“Nincs értelme átverni senkit. Hét hónapos terhesen már nem szaladgálok magassarkúban, mert nem vagyok szupernő. Ha nem kell sokáig viselni, akkor rendben van, de általában kényelmes Dr.Martens bakancsban, tornacipőben vagy valamilyen divatos lapostalpú csizmában vagyok” – mondta a kismama, aki jól láthatóan szereti a Céline, a JW. Anderson, a Marimekkko, valamint a Balenciaga által kijelölt utat.

Evening sun....

Una publicación compartida de Marianne Theodorsen

Nehéz egy szóval meghatározni a blogger stílusát, mivel az állítása szerint a hangulatától függően mindig változik. Megértjük,nálunk is lelkiállapotfüggő, hogy éppen mit húzunk ki a szekrényből.

Marianne Theodorsent ide kattintva követhetitek be, könnyen elképzelhető, hogy nemsokára lesznek kisbabás fotók is az oldalon. Itt pedig megnézhetitek, hogy mennyit változtak a kismama-trendek az elmúlt pár száz évben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek