Öltözz 10 ezer alatt Jennifer Lopeznek!

A Pretty Little Things piacra dobta a híressé vált trópusi mintás Versace ruha olcsósított mását.

Nemcsak a Katalin hercegné féle piros ruha olcsósított mására csaphattok le a szezonban, hanem arra a trópusi mintás maxi ruhára is, ami egy-két változtatástól eltekintve majdnem úgy néz ki, mint Jennifer Lopez felejthetetlen Versace ruhája a 2000-es Grammy-gáláról – hívja fel a figyelmet a lehetőségre a Cosmopolitan.com.

Lenge estélyi a 2000-res Grammy-gáláról.
Lenge estélyi a 2000-res Grammy-gáláról.J. Vespa / Getty Images Hungary

Tehát úgy tűnik, hogy tényleg divatban vannak a nagy levelek, nem véletlen öltözött Chrissy Teigen is Lopeznek az olaszországi nyaralása során. És bár lassan búcsút inthetünk a nyárnak, a Pretty Little Things 30 fontos, kb. 9950 forintos, merészen dekoltált, köldökvillantós Versace koppintását érdemes beszerezni, mivel az efféle ikonikus celebnőruhák úgysem szoktak kikopni a divatból.

10 ezer alatt öltözhetsz Jennifer Lopeznek.
10 ezer alatt öltözhetsz Jennifer Lopeznek.prettylittlething.com

Ráadásul a következő pár szezonban garantáltan menő lesz úgy öltözni, mint a 2000-es évek elején Hollywoodban. Az efféle nyomatok egyébként megtalálhatóak a hazai márkák kínálatában is, Tomcsányi Dóri a 2014-es tavaszi-nyári kollekciójába épített be hasonló mintát és a hírek szerint újra felbukkanhat majd az üzletekben, de hasonló leveket nyomott szűk egyrészesére az Art'z Modell is a szezonban.

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek