Nézd meg a VMA legjobb ruháit!

Nicki Minaj nagyon igyekezett, hogy ellopja a showt Heidi Klum vagy Paris Jackson elől. Mutatjuk, miben mulattak a celebnők!

Augusztus 27-én tartották meg a 2017-es MTV Video Music Awardsot a kaliforniai Inglewoodban található The Forumban. Mivel ez az egyik olyan vörös szőnyeges esemény, ahol mókásan keveredik egymással az éjszakai mulatók divatja az utcai stílussal és a klasszikus vörös szőnyeges estélyikkel, így szerencsére mindig van miből válogatni, ha galériakészítésről van szó.

Vasárnap este is volt látnivaló bőven, volt aki Madonna és Janet Jackson 90-es évekbeli másának öltözött, de a tavalyi évhez hasonlóan felkapottak voltak a fehér-, illetve pucérruhák, ám legnagyobb meglepetésünkre a vártnál kevesebben döntöttek az idei év slágerei, a virágminta és a rózsaszín mellett. Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen szettben mulatott például Nicki Minaj, Heidi Klum vagy Pink, ide kattintva pedig a nyerteseket csekkolhatjátok le!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.