Piros ruha: Trumpné vs. Katalin hercegné vs. Ránija királyné

Mindhárom asszony rajong a szimbolikus jelentéssel bíró színért. Szerinted kinek áll a legjobban? Szavazz!

Múlt héten megszavazhattátok, hogy Jennifer Lopeznek vagy Chrissy Teigennek áll-e jobban a trópusi minta, ezen a héten olyan befolyásos divatrajongó nők felett dönthettek, mint Katalin hercegné, Melania Trump vagy Ránija királyné, akik előszeretettel jelennek meg pirosban a fontosabb eseményeken. Részletek a hajtás után!

Ránija jordán királyné fia, Huszejn herceg a napokban végzett a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS), abban az iskolában, ahova többek között Harry herceg is járt. Az ünnepségre természetesen a 46 éves királyné is ellátogatott, stílusosan egy piros-fehér összeállításban. A három gombos, aszimmetrikus szabású dizájner kabátruhát drága ékszerekkel, piros körömcipővel és egy elegáns Louis Vuitton táskával dobta fel.

Ránija királyné piros kabátruhában.
Ránija királyné piros kabátruhában.Eamonn M. McCormack / Getty Images Hungary

Trumpné a júliusban megejtett párizsi elnöki látogatásra pakolta be a klasszikus Dior kosztümöt, de a duplagombos piros szettbe voltak, akik többet is beleláttak. A The Cut szerint a megosztó first lady olyan volt, mintha a múltból lépett volna elő az 50-es években híressé vált “new look” Dior vonalat idéző együttesével, amivel állítólag a jelenlegi amerikai politikai helyzetre utalt, nem pedig a legendás francia elegancia és a 70 éves divatház előtt kívánt tisztelegni. Melania Trump Ránija királynéhoz hasonlóan piros körömcipővel vette fel a vörös kosztümöt.

Nem biztos, hogy szereti a first ladységet.
Nem biztos, hogy szereti a first ladységet.Aurelien Meunier / Getty Images Hungary

Bár hozzánk hasonlóan Katalin hercegnének is bejön a rózsaszín, azért gyakrabban visel pirosat a hivatalos eseményeken. Sőt, az egyik emlékezetes piros ruhájának olcsósított verzióját a Debenhams dobta piacra nemrég.

Katalin hercegné makulátlan, mint mindig.
Katalin hercegné makulátlan, mint mindig.Chris Jackson / Getty Images Hungary

Ezt a Lord & Co kalappal kombinált Catherine Walker & Co kabátruhát például legutóbb a 2016-is Garter ceremónián viselte, méghozzá a fent említett feleségekhez hasonlóan piros cipővel. Jól nézd meg a három összeállítást és szavazd meg, hogy kinek áll jobban a vörös, a saját Youtube csatornával rendelkező királynénak, a modellből lett first ladynek vagy a cambridge-i hercegnének?

pirosruha02
Getty Images

Kinek áll jobban a piros?

Oszd meg másokkal is!
Mustra