Még mindig szokatlan, ha nő vezeti az utasszállítógépet

Eva azonban úgy tűnik, nem bánja a reflektorfényt és kimondottan örül neki, hogy másokat is motiválhat a posztjaival.

Eva Claire nem egy átlagos 31 éves. A szőke hölgy Boeing 747-eseken repül, szabadidejében pedig gyakran megoszt egy-egy egzotikusabb helyen készült képet, ami igazi Instagram sztárrá tette a fiatal pilótát. Eva egyébként szemlátomást majdhogynem véletlenül szerezte be a 72.000 követőjét, eleinte ugyanis egyszerűen lenyűgözte a pilótafülkéből elé táruló látvány, a Facebook ismerőseit viszont nem akarta a munkájával traktálni, ezért költözött az Instagramra. 

Fotózkodnak vele

Egyébként úgy tűnik, még mindig igazi ritkaságszámba megy, ha egy nagy utasszállítógépet női pilóta irányít, olyannyira, hogy sok turista máig lefotóztatja magát Evával, amikor meglátja, kivel repül aznap.

Nem zavarja, hogy sztár lett

A jelenleg Barcelonában élő pilótahölgy szeretné egyébként kihasználni a helyzetét, kifejezetten örül neki például, hogy ő inspirálhat arra a repülésről álmodó lányokat, hogy ezt a pályát vagy valamilyen más, tradicionálisan férfiak uralta szakmát válasszanak maguknak. Persze nem csak a lányokat akarja megmozgatni Eva, nemtől függetlenül örül annak, ha valakit az ő példája vesz rá arra, hogy valóra váltsa az álmait. 

'Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness.' - 4 flights done ✅, back at the gate 👋😄

Eva Claire ✈️ (@flywitheva) által megosztott bejegyzés,

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.